ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Λος Κάμπος

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Λος Κάμπος
© Los Cabos Open
tn team Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 12:04

Στο ίδιο μισό με τον Casper Ruud θα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ταμπλό του Λος Κάμπος, όπου συμμετέχει και ο Alexander Zverev. Δείτε αναλυτικά τα ταμπλό του μονού και του διπλού.

Ο Τσιτσιπάς, Νο.2 στο ταμπλό του Los Cabos Open, έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα παίξει με έναν εκ των Aleksandar Vukic και Rodrigo Pacheco Mendez.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και μπει στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει είτε τον Miomir Kecmanovic, Nο.6 στο ταμπλό, είτε τον Rinky Hijikata, είτε κάποιον qualifier.

Στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τον Casper Ruud, που με τη σειρά του θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Taro Daniel και Marcos Giron και στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Max Purcell.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Στέφανου μόνο στον τελικό, είναι ο Alexander Zverev. O Γερμανός, Νο.1 στο ταμπλό, θα παίξει στην πρεμιέρα του είτε με τον Yoshihito Nishioka, είτε με qualifier. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Roman Safiullin και στα ημιτελικά με τον Alex De Minaur.

Στο διπλό, ο Στέφανος θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου Challenger στη Μανάμα του Μπαχρέιν. Οι δυο τους θα παίξουν στον 1ο γύρο με τους Αυστραλούς Max Purcell και Jordan Thompson, Νο.4 στο ταμπλό. 

Αναλυτικά η κλήρωση του μονού Los Cabos Open:

Δείτε εδώ την κλήρωση του διπλού του Los Cabos Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots