ATP
Τόσα χρήματα θα πάρουν για να παίξουν στη Σαουδική Αραβία

 
Τόσα χρήματα θα πάρουν για να παίξουν στη Σαουδική Αραβία
tn team Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 - 10:19

Παρέλαση αστέρων θα γίνει τον Οκτώβριο του 2024 στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου τα μεγαλύτερα ονόματα του ανδρικού τένις θα συμμετέχουν σε τουρνουά επίδειξης. Ζαλίζουν τα ποσά που θα μοιράσουν οι Σαουδάραβες, όπως αποκαλύπτει η Telegraph.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, μόνο η συμμετοχή στο "6 Kings Slam", όπως ονομάστηκε το τουρνουά επίδειξης που θα φέρει τα πάνω κάτω στο tour της ΑΤΡ, ισοδυναμεί με 1,5 εκατομμύριο δολάρια για κάθε παίκτη!

Καμία έκπληξη λοιπόν, που εκτός από τον Rafael Nadal, που ούτως ή άλλως έχει γίνει πρεσβευτής του τένις στη χώρα, θα βρεθούν στη Ριάντ και οι Novak Djokovic, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev και Holger Rune.

Ο νικητής μάλιστα της διοργάνωσης, θα λάβει επιπλέον το αστρονομικό ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιέυμα!

Απίθανα νούμερα για ένα τουρνουά επίδειξης λίγων ημερών και 6 παικτών, για το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε πολλά, μιας και ανακοινώθηκε μόλις προχθές το βράδυ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Σαουδάραβες δεν αστειεύονται και θέλουν να κάνουν τη χώρα σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο τενιστικό χάρτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots