ATP
Η Σλοβακία έβγαλε τη Σερβία εκτός Davis Cup! (vid)

 
Η Σλοβακία έβγαλε τη Σερβία εκτός Davis Cup! (vid)
tn team Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 - 18:51

H Σλοβακία, η οποία θυμίζουμε είχε αποκλείσει την Ελλάδα πέρσι στο Καλλιμάρμαρο, συνέτριψε τη Σερβία με 4-0 στο Κράλιεβο και την άφησε εκτός τελικής φάσης στο Davis Cup!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Σλοβακία, η οποία "άλωσε" το Κράλιεβο συντρίβοντας με 4-0 τη Σερβία, που μπορεί να μην είχε στην αποστολή της τον Novak Djokovic, δεν παύει όμως να είναι μια από τις πιο γεμάτες ομάδες στον κόσμο.

Οι Σλοβάκοι πήραν τεράστιο προβάδισμα από τα πρώτα μονά, που έγιναν την Παρασκευή, καθώς ο Lukas Klein επικράτησε του Miomir Kecmanovic με 7-6 (7), 6-2, ενώ στη συνέχεια ο Alex Molcan κέρδισε τον Dusan Lajovic με 4-6, 6-2, 6-0.

Σήμερα οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" την πρόκριση στο διπλό, όπου οι Klein και Igor Zelenay κέρδισαν τους Nicola Cacic και Kecmanovic με 7-6 (4), 6-3, ενώ ο Lukas Pokorny διαμόρφωσε το τελικό σκορ, καθώς κέρδιζε τον Laslo Djere με 4-3, όταν ο τελευταίος εγκατέλειψε.

Η Σλοβακία, η οποία είχε κάνει πολύ καλό tie και στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε βγάλει εκτός την Ελλάδα του Στέφανου Τσιτσιπά, μπήκε για πρώτη φορά στους τελικούς του Davis Cup, από τότε που άλλαξε το φορμάτ.

Παράλληλα, άφησε εκτός τη Σερβία, μια από τις ισχυρότερες ομάδες του κόσμου όταν έχει τον Novak Djokovic στη σύνθεσή της και περσινή ημιφιναλίστ της διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots