ATP
Kafelnikov για Κύργιο: "Τι πίνει;"

 
Kafelnikov για Κύργιο: "Τι πίνει;"
tn team Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 14:21

O Νικ Κύργιος φαίνεται πως άνοιξε "beef" με όλους τους βετεράνους του αθλήματος μετά και τις πρόσφατες τοποθετήσεις του για τον Boris Becker!

Ο Yevgeny Kafelnikov πήρε τη σκυτάλη από τον Becker και έγραψε στο προφίλ του στο "X" (πρώην Twitter): "Ο τύπος δεν έχει κερδίσει ούτε ένα Slam στα μονά και συγκρίνει τον αντίκτυπο που έχει στο τένις με έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος, τον Boris Becker; Τι χόρτο πίνει;"

Ο Κύργιος, που δεν συνηθίζει να αφήνει τίποτα αναπάντητο, επιτέθηκε και στον 49χρονο Ρώσο, πρώην Νο.1 στον κόσμο και πρωταθλητή σε 2 Grand Slam τουρνουά.

"Ποτέ μα ποτέ δεν είπα ότι δεν είχε αντίκτυπο στο άθλημα. Εκείνος είπε ότι επειδή δεν έχω κερδίσει Slam δεν έχω αξιοπιστία. Όλοι οι παλιοί είστε ίδιοι", έγραψε ο Κύργιος, ο οποίος αποκάλεσε "potato" τον 49χρονο προσβλητικά.

Για την ιστορία, ο Κύργιος μπορεί να μην είπε κατά λέξη ότι ο Becker δεν είχε αντίκτυπο στο τένις, αλλά έκανε (ξανά) σύγκριση μεταξύ δυο διαφορετικών εποχών, γράφοντας πως ενώ εκείνος έφερε εκατομμύρια νέους φαν στο άθλημα και ήταν στη σειρά του Netflix, o Becker δεν ήταν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots