ATP
Έσωσαν 9 συνεχόμενα match points σε Challenger! (vid)

 
Έσωσαν 9 συνεχόμενα match points σε Challenger! (vid)
© Special Arrangement
tn team Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 12:49

Έναν άθλο δίχως προηγούμενο πραγματοποίησαν δυο παίκτες διπλού αυτή την εβδομάδα στο Challenger της Ιταλίας, καθώς έσβησαν 9 διαδοχικά match points και από το 0-9 έφτασαν στο 11-9 στο match tie-break!

Ο Niki Kaliyanda Poonacha από την Ινδία και ο Adam Taylor από την Αυστραλία ανέτρεψαν το 0-9 στο match tie-break της αναμέτρησής τους με τους Αργεντινούς Roman Andres Burruchaga και Hernan Casanova, για τον 1ο γύρο του Internazionali di Tennis del Friuli Venezia Giulia στο Cordenons της Ιταλίας.

Ξεκινώντας με 2 πόντους στο σερβίς τους και μετά 3 συνεχόμενα λάθη των αντιπάλων τους, οι Kaliyanda Poonacha και Taylor μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και αύξησαν την πίεση στους δυο αντιπάλους, που συνέχισαν να κάνουν λάθη.

Με 11 πόντους στη σειρά κατάφεραν να κάνουν μια ανατροπή δίχως προηγούμενο και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Φυσικά, δεν έλειψαν οι αμφιβολίες για το πόσο αυτή η ανατροπή ήρθε αυθεντικά, με πολλά σχόλια στα social media να κάνουν λόγο για στημένο αποτέλεσμα.

Μια μέρα μετά πάντως οι δυο παίκτες κέρδισαν τους Ισπανούς Lopez San Martin και Sanchez Jover (6-3, 6-4) και πέρασαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Theo Arribage και Luca Sanchez. Θα είναι σίγουρα απίθανη ιστορία, αν στο τέλος της εβδομάδας κατακτήσουν και τον τίτλο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots