ATP
Wild card για το Χάλε ο Τσιτσιπάς

 
Wild card για το Χάλε ο Τσιτσιπάς
© Terra Wortmann Open
tn team Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 - 10:55

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Χάλε, λαμβάνοντας τη wild card από τους διοργανωτές του 500αριού της Γερμανίας.

Ο Τσιτσιπάς δεν είχε δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από τα δυο βασικά τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Wimbledon, τα 500άρια του Χάλε και του Queen's, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το που θα παίξει και αν τελικά θα παίξει σε κάποιο από τα δυο.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα αγωνιστεί στο Χάλε για το Terra Wortmann Open, αφού βρίσκεται ανάμεσα στους 3 παίκτες που πήραν wild card, μαζί με τους Dominic Thiem και Oscar Otte.

Στο πολύ δυνατό τουρνουά, θα αγωνιστούν ακόμα οι Daniil Medvedev, Casper Ruud, Andrey Rublev, Jannik Sinner, Felix Auger-Aliassime, Karen Khachanov, Hubert Hurkacz, Alexander Zverev και Νικ Κύργιος.

Πέρσι, ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί στους "16" του Χάλε από τον Κύργιο, ενώ και την άλλη φορά που είχε παίξει στο γερμανικό τουρνουά, το 2018, είχε ηττηθεί στη φάση των "16", από τον Denis Kudla τότε.

Όσον αφορά τη σεζόν του Στέφανου στο γρασίδι, θα παίξει στο Χάλε την εβδομάδα 19-25 Ιουνίου, αργότερα θα δώσει αγώνες επίδειξης στο Stoke Park του Λονδίνου για το The Boodles Challenge (27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου), πριν φυσικά δώσει το παρών στο Wimbledon (3-16 Ιουλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots