ATP
Τσιτσιπάς: "Περήφανος γι' αυτή την εβδομάδα, δεν άγγιξα το κινητό μου εδώ και 8 μέρες"

 
Τσιτσιπάς: "Περήφανος γι' αυτή την εβδομάδα, δεν άγγιξα το κινητό μου εδώ και 8 μέρες"
© Western & Southern Open
tn team Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 15:42

Μετά την πολύ καλή εβδομάδα που είχε στο Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως όλες αυτές τις μέρες είχε μείνει μακριά από το κινητό του, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του για τον όμορφο χρόνο που πέρασαν μαζί.

Ο Στέφανος είχε μια φανταστική εβδομάδα στο Σινσινάτι, έστω κι αν αυτή δεν έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο, που θα ήταν ο τίτλος, αφού ηττήθηκε στον τελικό του Western & Southern Open από τον Borna Coric.

Παρόλα αυτά επέστρεψε στους μεγάλους τελικούς για πρώτη φορά από το τουρνουά του Monte-Carlo, ενώ ταυτόχρονα είχε μια καλή πορεία και στα διπλά, όπου έφτασε στα ημιτελικά με τον Holger Rune και παρέμειναν αήττητοι στην ουσία, με τις υποχρεώσεις του Στέφανου στα μονά να τον εμποδίζουν από το να διεκδικήσει τον τίτλο εκεί και να αποσύρει τη συμμετοχή του πριν τον ημιτελικό.

Όπως έγραψε στη δημοσίευση που μοιράστηκε στα social media σήμερα ο Στεφ, τις τελευταίες 8 μέρες έμεινε μακριά από το κινητό, περνώντας ποιοτικό χρόνο εκτός και εντός γηπέδων με την ομάδα του, την οποία ευχαρίστησε.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Στέφανος στη δημοσίευσή του:

"Περήφανος γι' αυτή την εβδομάδα. Δεν άγγιξα το κινητό μου εδώ και 8 μέρες, γιατί ένιωσα πως το χρειαζόμουν αυτό. Είναι εντυπωσιακό το πως οι ρυθμοί της ζωής επιβραδύνονται όταν δεν είσαι εκτεθειμένος σε διεγερτικές ουσίες, μηχανές ντοπαμίνης σαν κι αυτή.

Είχα μερικές μεγάλες μάχες να υπομείνω. Αρκετό τρέξιμο και αρκετός αγώνας. Μέρα και νύχτα. Εκεί έξω να παλεύω με το 'σπαθί' μου.

Θα ήθελα να συνεχίσω ευχαριστώντας την ομάδα μου, που τις δυο τελευταίες μέρες με έκανε να αισθανθώ σα να είμαι ξανά 6 χρονών. Τόσο αγνά και καθαρά. Ξεχειλίζω από όμορφα συναισθήματα. Έχοντας άφθονη διασκέδαση εντός και εκτός γηπέδου, βιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και τη ζωντάνια που είχε να μου προσφέρει ο Holger Rune με τις επιστροφές-ρουκέτες ενός Βίκινγκ! Τι υπέροχο παιδί!

Το Mason είναι ένα ήσυχο και ξεχωριστό μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ ενωμένοι και στοργικοί, είναι ωραίο να το βλέπεις!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots