ATP
Τσιτσιπάς: "Ένας από τους καλύτερους ο Medvedev"

 
Τσιτσιπάς: "Ένας από τους καλύτερους ο Medvedev"
© Western & Southern Open
tennisnews team Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 14:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον επόμενο αντίπαλό του, Daniil Medvedev, δηλώνοντας πως θα προσπαθήσει να του βάλει δύσκολα στην αποψινή τους αναμέτρηση.

"Φυσικά, το εμπόδιο του Daniil δεν είναι ποτέ έυκολο, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Θα προσπαθήσω να μείνω συγκεντρωμένος, να κάνω το παιχνίδι μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα αφήσω το τένις μου να μιλήσει και τα υπόλοιπα θα φανούν, αν αξίζω κάτι απ' αυτό το ματς", είπε ο Στέφανος μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Σινσινάτι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Medvedev.

"Το πιο σημαντικό θα είναι να είμαι υπομονετικός. Θέλω να επιστρέφω μια επιπλέον μπάλα, να επιστρέψω όσο πιο πολλές μπάλες γίνεται και να τον υποχρεώσω να δουλέψει σκληρά", πρόσθεσε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Medvedev για 10η φορά στην καριέρα του, με τον Ρώσο τενίστα να έχει κερδίσει τις 7 από τις 9 προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Ο αποψινός αγώνας θα αρχίσει στις 10 το βράδυ και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots