ATP
Σινσινάτι: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 9:44

Σε δυο ημιτελικούς θα παίξει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την αναμέτρησή του με τον Daniil Medvedev να ξεχωρίζει φυσικά από το πρόγραμμα της ημέρας. Δείτε το αναλυτικά.

Ο μεγάλος αγώνας της σημερινής ημέρας του Western & Southern Open, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Daniil Medvedev, θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 3η διαδοχική χρονιά που ο Στέφανος θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Σινσινάτι και θα αναζητήσει την πρώτη του είσοδο στον τελικό, απέναντι στον πρωταθλητή του 2019. Ο Medvedev έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς προηγείται με 7-2 νίκες του Στέφανου, που όμως παίζει πολύ καλά μέχρι στιγμής στο τουρνουά.

Θα προηγηθούν οι δυο ημιτελικοί των γυναικών στο πρόγραμμα, με την Madison Keys να αντιμετωπίζει την Petra Kvitova στις 18:00, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Caroline Garcia με την Aryna Sabalenka.

Ο δεύτερος ημιτελικός των ανδρών, μεταξύ του Borna Coric, που κάνει μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας του και μια καλή πορεία μετά από καιρό, και του ημιφιναλίστ του Wimbledon, Cameron Norrie, θα αρχίσει μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα.

Τέλος, ο Στέφανος θα κατεβεί και στα ημιτελικά του διπλού, όπου έχει προκριθεί μαζί με τον Holger Rune. Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τους Νο.6 του ταμπλό, Tim Puetz και Michael Venus. Ο αγώνας θα γίνει προφανώς μετά το τέλος του αγώνα του με τον Medvedev και μετά από λίγη ξεκούραση - σίγουρα μετά τα μεσάνυκτα - στο Grandstand.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/08):

Center Court:
18:00 Madison Keys v. Petra Kvitova NovaSports 6HD
20:00 Caroline Garcia [Q] v. Aryna Sabalenka [6] NovaSports 6HD
22:00 Daniil Medvedev [1] v. Stefanos Tsitsipas [4] COSMOTE SPORT 6HD
01:00 Cameron Norrie [9] v. Borna Coric COSMOTE SPORT 6HD

Grandstand:
(μετά τις 00:00 - έπειτα από ξεκούραση)
Rune/Tsitsipas v. Puetz/Venus [6]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots