ATP
Djokovic-Κύργιος: Το bromance μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη

 
Djokovic-Κύργιος: Το bromance μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη
© AELTC / Chloe Knott
tn team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 16:55

O Novak Djokovic αποχαιρέτησε το Λονδίνο και δημόσια, ο Νικ Κύργιος αναρωτήθηκε που είναι το κέρασμα που του χρωστάει και ο Σέρβος του έκλεισε ραντεβού για... Νέα Υόρκη!

Όπως ήταν φυσικό, το δείπνο και το κέρασμα που χρωστάει ο Djokovic στον Κύργιο δεν θα γίνει στο Λονδίνο. Ο Djokovic, ο οποίος είχε επέτειο με τη σύζυγό του Jelena ανήμερα του τελικού του Wimbledon, πέρασε το βράδυ της Κυριακής με την οικογένειά του, ενώ το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν ήδη στο Βελιγράδι, όπου αποθεώθηκε από χιλιάδες συμπατριώτες του.

Ωστόσο όταν ο Nole αποχαιρέτησε και δημόσια το Wimbledon, ο Κύργιος δεν έχασε την ευκαιρία να παραπονεθεί, φυσικά με περιπαικτική διάθεση.

"Που είναι το δείπνο μου!!!!" έγραψε ο Κύργιος σε σχόλιο, με τον Djokovic να του απαντά: "Λυπάμαι φίλε. Πήρα τα εστιατόρια στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής και δεν είχαν κανένα τραπέζι (γέλια). Θα κεράσω δείπνο στη Νέα Υόρκη", έγραψε ο Σέρβος, αφήνοντας πολλά emoji.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα σταυρωμένα δάχτυλα και αυτό της προσευχής, αφού θυμίζουμε πως ο Djokovic ακόμα δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξαιτίας της νομοθεσίας για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots