ATP
Κύργιος: "Αναμφίβολα GOAT o Nadal αν κερδίσει στο Παρίσι"

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © ATP Tour
tn team Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 18:16

Ο Νικ Κύργιος μίλησε για την απρόσμενη κατάκτηση του Australian Open από τον Rafael Nadal και τι σημαίνει αυτό για τη συζήτηση του κορυφαίου όλων των εποχών.

"Αγωνιστικά, έδειχνε ένα τραγικό match-up για τον Rafa. Οι συνθήκες στο γήπεδο δεν ήταν οι αγαπημένες του, δεν έπαιρνε κανέναν εύκολο πόντο στο σερβίς, ο Medvedev θα τον ανάγκαζε να παίξει για πολλή ώρα και σέρβιρε πολύ καλά", σχολίασε ο Κύργιος στο τελευταίο επεισόδιο του No Boundaries Podcast, στο οποίο συμμετέχει, αναφερόμενος φυσικά στον τελικό του Australian Open.

"Όταν κέρδισε τα πρώτα δυο σετ ήξερα πως θα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Rafa. Βασικά είδα που ήταν 2-3, 0-40 στο 3ο σετ. Άνοιξα την τηλεόραση μετά από 2,5 ώρες και σκέφτηκα πως δεν ήταν δυνατό αυτό!" πρόσθεσε ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός.

Όσο για το τι σημαίνει αυτό για τη συζήτηση του "GOAT", με δεδομένο πως το επόμενο Grand Slam θα είναι το αγαπημένο του Rafa, o Κύργιος είπε: "Ποτέ δεν αμφέβαλλα γι' αυτά που έχει κάνει ο Rafa στην καριέρα του. Πιστεύω πως τώρα είναι για τα καλά μέσα στη συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών και αν κατακτήσει το Roland Garros θα είναι αναμφίβολα ο GOAT."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots