ATP
O Djokovic πέρασε τα Χριστούγεννα παίζοντας τένις στη γειτονιά του (vid)

 
O Djokovic πέρασε τα Χριστούγεννα παίζοντας τένις στη γειτονιά του (vid)
tn team Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 11:13

O Novak Djokovic πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του στο Βελιγράδι και μάλιστα τον συνέλαβε ο φακός να παίζει τένις στη γειτονιά του, το πρωί του Σαββάτου!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Igor Rogan (@igor.rogan.9)

Μαζί του έπαιζε και ο γνωστός παίκτης του χάντμπολ Petar Djordjic, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπενφίκα, ωστόσο βρίσκεται και εκείνος στο Βελιγράδι. Ο Djordjic δεν καταγράφηκε στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά η φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο αθλητές από το ίδιο πρωινό έχει γίνει viral.

Ο Djokovic αρκετές άλλες φορές στο παρελθόν έχει "πιαστεί" να παίζει τένις στους δρόμους της γειτονιάς του στο Βελιγράδι, πολλές φορές μάλιστα και με fans.

Πέρασε όλη την off-season στην πατρίδα του ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, o οποίος τις τελευταίες μέρες προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Ακόμα παραμένει άγνωστο το αν θα παίξει στην Αυστραλία και σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα δεν θα παίξει στο ATP Cup, όμως σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες προπονείται με μπάλες του Australian Open, επομένως παραμένει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον επόμενο μηνα τον 10ο τίτλο του στη Μελβούρνη και 21ο σε Grand Slam διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots