ATP
ΕΠΙΣΗΜΟ: Επιστρέφει στο 250άρι της Μελβούρνης ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 - 13:13

Ο Rafael Nadal δήλωσε συμμετοχή στο 250άρι της Μελβούρνης, που θα πραγματοποιηθεί την 1η εβδομάδα της νέας χρονιάς, επισημοποιώντας την επιστροφή του στο tour μετά από 5 μήνες.

Μπορεί ο Nadal να μη βρισκόταν στη λίστα συμμετεχόντων του ATP Cup, θα αγωνιστεί όμως την πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν, επιλέγοντας να παίξει στο 250άρι της Μελβούρνης, όπου το ταμπλό θα είναι σαφώς πιο αδύναμο.

Μια λογική απόφαση, με τον Ισπανό να έχει συμπληρώσει έως τότε 5 μήνες απουσίας από το tour, 7 αν βγάλουμε εκτός το Citi Open της Ούασινγκτον, όπου έδωσε μόνο δυο αγώνες τον Αύγουστο, αντιμετωπίζοντας ήδη το πρόβλημα με το πόδι του.

Στο 250άρι της Μελβούρνης (3-9 Ιανουαρίου) θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν και οι Reilly Opelka, Grigor Dimitrov, Lloyd Harris, Alexander Bublik, David Goffin, Benoit Paire και Kei Nishikori, μεταξύ άλλων. Ο Nadal θα είναι βεβαίως στο Νο.1 του ταμπλό και ο μοναδικός παίκτης από το Top 25 που θα συμμετέχει.

Θυμίζουμε πως ανεπίσημα, η επιστροφή του Nadal μετά από 4,5 μήνες αγωνιστικής απουσίας, θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι την επόμενη εβδομάδα (17 Δεκεμβρίου), όταν και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, Mubadala World Tennis Championships.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots