ATP
"Χειρουργείο για τον αγκώνα ο Τσιτσιπάς"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 11:08

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα χρειαστεί εγχείρηση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγκώνα.

Όπως μετέδωσε το ιταλικό Sky Sport, το μέσο που είχε ανακοινώσει πρώτο και την είδηση πως δεν θα συνεχίσει στο ATP Finals, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει επέμβαση για να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στον αγκώνα του δεξιού χεριού.

Είναι ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά στα δυο τελευταία τουρνουά της χρονιάς τον εμπόδισε και να αγωνιστεί. Στο Masters του Παρισιού είχε εγκαταλείψει στον πρώτο του αγώνα μετά από μόλις λίγα games με τον Alexei Popyrin, ενώ στο Τορίνο και το ATP Finals έπαιξε μόνο τον πρώτο του αγώνα με τον Andrey Rublev (4-6, 4-6), μια μέρα μετά διέκοψε την προπόνησή του και τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του πριν τον δεύτερο αγώνα με τον Casper Ruud.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Sky Sport, ο Στέφανος επισκέφτηκε μετά από το τουρνουά τον γιατρό που είχε αναλάβει και τον Novak Djokovic, όταν αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα. Εκείνος, τον ενημέρωσε πως δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots