ATP
Rublev: "Με πήρε ο ύπνος πριν τον αγώνα με τον Τσιτσιπά" (vid)

 
Rublev: "Με πήρε ο ύπνος πριν τον αγώνα με τον Τσιτσιπά" (vid)
tn team Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 20:47

Ο Andrey Rublev αποκάλυψε πως δεν κοιμάται ποτέ τα απογεύματα, όμως χθες έκανε μια εξαίρεση και του βγήκε σε καλό!

Όπως διηγήθηκε ο Rublev, χθες τον πήρε ο ύπνος το απόγευμα, παρότι δεν συνηθίζει να κοιμάται μέσα στη μέρα. Μάλιστα, άργησε να ξυπνήσει και στην αρχή έχασε την αίσθηση του χρόνου και χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να θυμηθεί ότι σε λίγες ώρες έπρεπε να βγει στο court για αγώνα!   

"Το ματς ήταν στις 9 (το βράδυ) και είχα πολύ χρόνο μέσα στη μέρα, οπότε αποφάσισα να κοιμηθώ. Κανονικά, δεν κοιμάμαι καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμα και όταν προσπαθώ, δεν τα καταφέρνω. Σήμερα όμως (σ.σ. χθες), κοιμήθηκα πάνω από μια ώρα. Είχα βάλει ξυπνητήρι στις 6 και όταν ξύπνησα ήταν σκοτάδι και ένιωσα διαλυμένος. Ήταν όπως όταν σε ξυπνάνε στις 7 το πρωί. Σκεφτόμουν να κοιμηθώ άλλη μισή ώρα, γιατί αυτό κάνω συνήθως το πρωί, βάζω πολλά ξυπνητήρια και νιώθω ότι κοιμάμαι περισσότερο. Είδα ότι ήταν 6 το απόγευμα και δεν το πίστευα! Σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν; μήπως χάλασε το κινητό μου; Μετά συνειδητοποίησα ότι με πήρε ο ύπνος το απόγευμα και πως έπαιζα σε λίγες ώρες, οπότε έπρεπε να σηκωθώ", εξομολογήθηκε ο Rublev στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του επί του Τσιτσιπά.

Ο απογευματινός ύπνος πάντως κάθισε αρκετά καλά στον Rublev, που σέρβιρε πολύ καλά και κέρδισε τον Τσιτσιπά με 6-4, 6-4, κάνοντας βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του ATP Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots