ATP
Murray: "Με τον Frances μιλούσαμε μισή ώρα μετά τον αγώνα"

 
Frances Tiafoe & Andy Murray
Frances Tiafoe & Andy Murray © European Open
tn team Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 13:45

Ο Andy Murray αποκάλυψε πως μοιράστηκε ιδιαίτερες στιγμές με τον Frances Tiafoe και μετά από την επική τους αναμέτρηση, αφού συζητούσαν στα αποδυτήρια για περίπου μισή ώρα!

Μια επική μονομαχία είχαν οι Andy Murray και Frances Tiafoe στην Αμβέρσα χθες το βράδυ, για τον 1ο γύρο του European Open. Μετά από τρία tie-break και από 3 ώρες και 45 λεπτά συνολικής διάρκειας αγώνα, στο μεγαλύτερο best-of-three ματς ανδρών για φέτος, ο Βρετανός πήρε την πρόκριση.

Όπως αποκάλυψε αργότερα, πέρασε αρκετό χρόνο με τον αντίπαλό του και στα αποδυτήρια.

"Προφανώς συμβαίνουν πολλά σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν. Οι ισορροπίες ήταν τόσο λεπτές. Στο τέλος σέρβιρα πολύ καλά και αυτό με βοήθησε, όπως και όταν έχασε το πρώτο του σερβίς σε εκείνο το match point.

Ήμουν σε θέση να το εκμεταλλευτώ και το μόνο που θυμάμαι μετά απ' αυτό, ήταν πως πέρασα γύρω στα 30 λεπτά στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, συζητώντας με τον Frances", ανέφερε ο Murray, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το βράδυ στην Αμβέρσα.

Μόνο άλλες δυο φορές, από τους 897 αγώνες της καριέρας του, θυμάται ο Murray να έχει αντίστοιχη εμπειρία με αντίπαλό του μετά από παιχνίδι. Και τις δυο ήταν ο νικητής. Η πρώτη ήταν το 2008 στο US Open, μετά τη νίκη του με τον Jurgen Melzer για τον 3ο γύρο, ενώ η δεύτερη στο Wimbledon το 2010, μετά τη νίκη του επί του Jarkko Nieminen για τον 2ο γύρο.

"Νομίζω μόνο μια φορά είχα αντίστοιχες συζητήσεις, ή μάλλον δυο. Ήταν σύντομες και ήταν στα αποδυτήρια μετά από τους αγώνες. Μια με τον Melzer, αφού τον είχα κερδίσει στα 5 σετ, συζητήσαμε για λίγο μετά το ματς. Επίσης με τον Nieminen, επειδή περιμέναμε να μιλήσουμε στη Βασίλισσα μετά τον αγώνα μας. Καθόμασταν δίπλα κι έτσι κάναμε μια συζήτηση για τον αγώνα.

Με τον Frances θα θυμάμαι επίσης την αγκαλιά που είχαμε στο τέλος. Έγιναν πολλά στον αγώνα που δεν θα θυμάμαι, παίξαμε πάρα πολλούς πόντους, αλλά προφανώς το τέλος ήταν πολύ ξεχωριστό. Ποτέ δεν έπαιξα αγώνα σαν κι αυτόν στο tour. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε πιο αναλυτικά για τένις, όχι μόνο για το ματς. Αυτό είναι αρκετά σπάνιο."

Για τον 2ο γύρο του European Open, o Murray θα αντιμετωπίσει τον Diego Schwartzman την Πέμπτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots