ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Λυών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 - 18:17

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο 250άρι της Λυών την ερχόμενη εβδομάδα, στα μονά και στα διπλά. Δείτε την κλήρωση του τουρνουά.

Ο Στέφανος θα βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό του Lyon Open, καθώς στο Νο.1 θα είναι ο Dominic Thiem, που επίσης πήρε wild card από τους διοργανωτές, μετά από τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο της Ρώμης.

Στον 2ο γύρο, όπου έχει προκριθεί ήδη με bye, o Στέφανος θα αντιμετωπίσει είτε τον βετεράνο, άλλοτε Top 10 παίκτη, Jo-Wilfried Tsonga, είτε τον Tommy Paul. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Gael Monfils και στα ημιτελικά με τους David Goffin και Felix Auger-Aliassime. Ενδιαφέρον θα έχει η πρεμιέρα του τελευταίου, ενάντια στον ταλαντούχο Lorenzo Musetti.

Ο Thiem από την πλευρά του θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Corentin Moutet και Cameron Norrie, με τη συνέχεια να δείχνει πολύ δυσκολότερη. Ο Αυστριακός, ο οποίος χρειάζεται αυτούς τους αγώνες καθώς δεν έχει βρει ακόμα την καλύτερή του φόρμα και το Roland Garros πλησιάζει, έχει πιθανό αντίπαλο τον Jannik Sinner στα προημιτελικά και τον Diego Schwartzman στα ημιτελικά. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Sinner στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό φέτος Aslan Karatsev.

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει seedings):

[1] Thiem - Sinner [6]
[3] Schwartzman - Khachanov [8]
[7] Auger Aliassime - Goffin [4]
[5] Monfils - Tsitsipas [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του μονού

Στο διπλό, ο Στέφανος θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Matthew Ebden και John-Patrick Smith και αν προκριθούν στα προημιτελικά, έχουν πιθανούς αντιπάλους τους Henri Kontinen και Edouard Roger-Vasselin, Νο.2 στο ταμπλό.

Αναλυτικά το ταμπλό του διπλού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots