ATP
Ήττα ξανά "στα σημεία" για τους αδερφούς Τσιτσιπά (vid)

 
Ήττα ξανά "στα σημεία" για τους αδερφούς Τσιτσιπά (vid)
tn team Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 - 17:02

Οι αδερφοί Τσιτσιπά αγωνίστηκαν εκτάκτως ως alternate ζευγάρι στο κυρίως ταμπλό του Masters της Ρώμης, όμως μετά από ένα κλειστό παιχνίδι ηττήθηκαν από τους Lukasz Kubot και Franko Skugor.

Ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκαναν και σήμερα μια καλή προσπάθεια, έχασαν όμως και πάλι στις λεπτομέρειες την πρόκριση για την επόμενη φάση, γνωρίζοντας την ήττα από τους Kubot και Skugor με 6-7 (7), 3-6, στον 1ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά δεν ήταν αρχικά στο ταμπλό του διπλού για το τουρνουά της Ρώμης, όμως τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν σήμερα, μετά από αρκετές αποχωρήσεις που έγιναν (συνολικά 3 alternate ζευγάρια μπήκαν στο ταμπλό).

Δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα απέναντι σε δυο πολύ έμπειρους αντιπάλους, ενώ στο 1ο σετ ήταν πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση, χάνοντας δυο set points, στο 6-5 και στο 7-6 του tie-break. Κάτι που τους στοίχισε, αφού οι Kubot και Skugor αξιοποίησαν την πρώτη τους ευκαιρία και πήραν το tie-break με 9-7.

Στο 2ο σετ οι Kubot και Skugor προηγήθηκαν με 3-0, όμως οι δυο Έλληνες τενίστες ισοφάρισαν σε 3-3. Σε εκείνο το σημείο είχαν καλή ψυχολογία και λίγο έλειψε να κάνουν και δεύτερο διαδοχικό break, όμως ο Kubot, ο οποίος σέρβιρε σ' εκείνο το game, κράτησε το σερβίς του από το 30-30 και η ομάδα του προηγήθηκε με 4-3. Στη συνέχεια ο Πολωνός και ο Κροάτης έκαναν και το break, για να ολοκληρώσουν τη νίκη στο σερβίς τους (Skugor) στο 9ο game.


Θυμίζουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα, στο Masters της Μαδρίτης, οι αδερφοί Τσιτσιπά έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στους Kubot και Wesley Koolhof, είχαν ηττηθεί όμως στο super tie-break με 10-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots