ATP
Φρέσκος στην επιστροφή ο Thiem (vids)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 04 Μαϊος 2021 - 22:02

O Dominic Thiem επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 μήνα και τα πήγε αρκετά καλά στον πρώτο του αγώνα για φέτος στο χώμα, κερδίζοντας σε λιγότερο από μια ώρα τον Marcos Giron.

Μόνο 58 λεπτά χρειάστηκε ο Dominic Thiem για να επιβληθεί του Marcos Giron με 6-1, 6-3 και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Thiem από τον Μάρτιο και ο πρώτος για φέτος στον χώμα, με τον 27χρονο Αυστριακό να δείχνει φρέσκος και σε αρκετά καλή κατάσταση, τελειώνοντας το ματς με 20 winners και 14 αβίαστα λάθη.

Στο 1ο σετ έκανε break στο 4ο (3-1) και στο 6ο game (5-1), για να το κλείσει σε 22 μόλις λεπτά και 7 games. Και στο 2ο σετ έκανε νωρίς το break, για να "ξεφύγει" με 3-1, ενώ στο 9ο game έκανε και το διπλό break, "σφραγίζοντας" τη νίκη στο 4ο match point του, χωρίς να χρειαστεί να σερβίρει ξανά.

Στον 3ο γύρο του μαδριλένικου Masters, o Thiem θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur, που κέρδιζε τον Lloyd Harris με 6-2, 3-0, όταν ο Νοτιαφρικανός εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ακόμα 3 παίκτες προκρίθηκαν από σήμερα στον 3ο γύρο της Μαδρίτης. Ο Andrey Rublev μετά από δύσκολη μάχη με τον Tommy Paul πήρε τη νίκη στα 3 σετ, ενώ στα 3 σετ κέρδισε και ο Alexander Bublik, που επικράτησε του Denis Shapovalov με 6-4, 5-7, 6-4. Τέλος, ο Matteo Berrettini κέρδισε σε μια ιταλική μάχη τον Fabio Fognini με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots