ATP
Σαν σε προπόνηση ο Rafa (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corrine Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 17:44

Δεν βρήκε καμία αντίσταση από τον Grigor Dimitrov ο Rafael Nadal, ο οποίος έχασε μόλις 2 games και προκρίθηκε σαν σε προπόνηση στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters. 

Μόλις 55 λεπτά έμεινε στο γήπεδο ο Rafael Nadal, o οποίος συνέτριψε τον Grigor Dimitrov με 6-1, 6-1 και πήρε πολύ εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters.

Δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο ο Dimitrov, ο οποίος έκανε δυο καλούς αγώνες πριν παίξει με τον Nadal στο τουρνουά, όμως σήμερα είχε πολλά διπλά λάθη, συνολικά έφτασε τα 32 αβίαστα λάθη και αυτό ήταν καθοριστικό απέναντι σε έναν αρκετά καλό Rafa, που είχε 11 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη.

Μόλις δυο games κατάφερε να κερδίσει ο Dimitrov, ο οποίος βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω με 5-0 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και με 4-0 στο 2ο σετ. Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Ισπανός, που κέρδισε παραπάνω από τους διπλάσιους πόντους από τον αντίπαλό του, 55 έναντι 26!

Αυτή ήταν η 73η νίκη για τον Nadal στο Monte-Carlo (73-5), όπου έχει προκριθεί στα προημιτελικά στα 16 τελευταία του τουρνουά! Μόνο μια φορά, την 1η που αγωνίστηκε στο Μονακό στην ηλικία των 16 ετών, δεν είχε καταφέρει να μπει στα προημιτελικά.

Παραμένει σε τροχιά 12ου τίτλου στο πριγκιπάτο ο Nadal, ο οποίος θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Andrey Rublev με τον Roberto Bautista Agut.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots