ATP
Πρώτο UTS στο χώμα με την παρουσία του Τσιτσιπά (pic)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors
tn team Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 - 15:19

Η Mouratoglou Tennis Academy ανακοίνωσε το πρώτο Ultimate Tennis Showdown που θα γίνει στο χώμα, με την παρουσία και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το πρώτο UTS που θα γίνει σε χωμάτινο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα, το τριήμερο 5-7 Απριλίου.

Θα πρόκειται για ένα σύντομο τουρνουά με 5 συμμετέχοντες, τους Στέφανο Τσιτσιπά, Gael Monfils, Fabio Fognini, Alexander Bublik και Corentin Moutet, σύμφωνα με την αφίσα που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου Masters της χρονιάς στο Μαϊάμι (22 Μαρτίου - 4 Απριλίου) και θα αποτελέσει το ξεκίνημα της χωμάτινης περιόδου γι' αυτούς τους 5 παίκτες, που θα δώσουν μερικούς δυνατούς αγώνες ενόψει της προετοιμασίας τους για τα χωμάτινα τουρνουά που θα ακολουθήσουν.

Θυμίζουμε πως τα πρώτα UTS πραγματοποιήθηκαν πέρσι στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να δώσουν δυνατούς φιλικούς αγώνες στην περίοδο που όλα τα διεθνή τουρνουά είχαν ανασταλεί και ταυτόχρονα έφερε και μερικούς πολύ καινοτόμους κανόνες στο άθλημα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots