ATP
Ήττα και νέα ανησυχία για τον Murray

 
Andy Murray
Andy Murray © JB Autissier/Panoramic
tn team Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 22:12

Στην επιστροφή του στο ATP Tour, o Andy Murray ηττήθηκε από τον Egor Gerasimov με 2-0 σετ και επιπλέον φάνηκε να νιώθει ενοχλήσεις στο 2ο σετ, προκαλώντας ανησυχίες για το ενδεχόμενο νέου τραυματισμού.

Ο Andy Murray γνώρισε την ήττα από τον Egor Gerasimov με 7-6 (8), 6-1 στον 1ο γύρο του Open Sud de France στο Μονπελιέ.

Ο Murray, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος πριν μερικές μέρες στη Μπιέλλα της Ιταλίας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του ιταλικού Challenger, πάλεψε πολύ στο 1ο σετ, το οποίο έχασε μετά από 72 λεπτά.

Πρώτα επέστρεψε από break πίσω στο 3-4, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Αργότερα, στο tie-break o Murray έσβησε 2 set points στο 4-6 και είχε μια ευκαιρία για να κλείσει το σετ στο 7-6. Δεν το έκανε και στο 4ο set point του ο Gerasimov κέρδισε το tie-break με 10-8.

Στο 2ο σετ ο κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων φάνηκε πως δεν ήταν στο 100% του, ενώ από ένα σημείο κι έπειτα έπιανε και την πλάτη του, δείχνοντας να έχει ενοχλήσεις. Ο Gerasimov έφτασε γρήγορα στο 5-0 και τελικά έκλεισε το σετ στο 7ο game.

Νέα ανησυχία δημιουργεί η ήττα καθώς και η εμφάνιση του Murray στο 2ο σετ, με τον Βρετανό να έχει πλέον ηττηθεί στα 4 τελευταία παιχνίδια του σε διοργανώσεις τις ATP.

Στον 2ο γύρο του Open Sud de France, ο Gerasimov θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Jannik Sinner με τον Aljaz Bedene, που θα γίνει αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots