ATP
Ολοκλήρωσε τη θεραπεία ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 - 12:30

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη θεραπεία που έκανε τις τελευταίες δυο εβδομάδες για τον τραυματισμό του στο πόδι και ευχαρίστησε την κλινική που τον φρόντισε.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andre για τη συνεισφορά του και όλες τις θεραπείες που μου παρείχε ως τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης γιατί ειναι φίλος του τένις. Συνδέθηκα με όλους τους ανθρώπους εδώ και ήταν πολύ ωραίο που μπορούσα να έχω πρόσβαση σε όλες αυτές τις μηχανές. Με βοήθησε πολύ, γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις έναν τραυματισμό σαν κι αυτόν", είπε ο Τσιτσιπάς στο μήνυμά του, που δημοσιεύτηκε από τη σελίδα της κλινικής ALO Physiotherapy του Λονδίνου.

Εκεί ο 22χρονος Έλληνας τενίστας ακολούθησε την πρωτοποριακή θεραπεία με Winback Tecar, αλλά και Pilates, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και να ξεκινήσει όσο πιο δυνατός γίνεται την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος ταλαιπωρείται από μια θλάση ψηλά στο δεξί του πόδι, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε για πρώτη φορά στο Αμβούργο τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε εμφανίζεται κάποιες φορές ήπια και κάποιες πιο έντονα. Ένα παιχνίδι που προς το τέλος του το αντιμετώπισε έντονα και μετά απ' αυτό έμεινε 2 εβδομάδες εκτός, ήταν αυτό με τον Novak Djokovic στα ημιτελικά του Roland Garros, όπου ο Στεφ "λύγισε" έπειτα από 5 σετ μάχης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots