ATP
Zverev: Ο αγώνας που τον έκανε να κλάψει (vid)

 
Zverev: Ο αγώνας που τον έκανε να κλάψει (vid)
Zverev: Ο αγώνας που τον έκανε να κλάψει (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 - 6:03

O Alexander Zverev είχε μια συζήτηση με τον πρώην πρωταθλητή του NBA, Dirk Nowitzki, και μεταξύ άλλων θεμάτων, αποκάλυψε και ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε στο γήπεδο για αγώνα τένις.

"Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι, αν και πέρασαν πάνω από 4 χρόνια από τότε που το έπαιξα. Ξέρω πως όταν τελείωσε ήμουν συντετριμμένος και ένιωσα πως δεν ήμουν καθόλου καλός στο τένις", είπε ο 23χρονος Γερμανός.

"Ήμουν 18 χρονών τότε και δεν είχα κερδίσει ποτέ Top 10 τενίστα στο παρελθόν. Αν κέρδιζα αυτόν τον αγώνα με τον Nadal, θα ήταν ο πρώτος. Είχα match point και έχασα ένα βολέ που ήταν πολύ εύκολο. Νομίζω ήμουν μπροστά 5-3, 40-30 στο 3ο σετ. Μετά απ' αυτή την αποτυχία, δεν μπορούσα να κερδίσω άλλους πόντους", πρόσθεσε ο Sascha.

Ο Zverev, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να ομολογήσει ότι μετά απ' αυτό το παιχνίδι είχε ξεσπάσει σε δάκρια, αναφερόταν στον αγώνα του με τον Rafael Nadal για τη φάση των "16" του Indian Wells Masters του 2016, τον οποίο έχασε με 6-7 (8), 6-0, 7-5, παρόλο που είχε προηγηθεί με 5-2 και είχε ένα match point στο 5-3, 40-30 του 3ου σετ.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots