ATP
Ivanisevic: "O Federer δεν θα κερδίσει άλλο Slam"

 
Ivanisevic: "O Federer δεν θα κερδίσει άλλο Slam"
Ivanisevic: "O Federer δεν θα κερδίσει άλλο Slam"
tennisnews team Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 - 12:12

O Goran Ivanisevic πιστεύει πως ο Roger Federer θα τερματίσει την καριέρα του με 20 Grand Slam τίτλους, λιγότερους από τον Rafael Nadal και τον Novak Djokovic, που θεωρεί ότι είναι ήδη ο κορυφαίος όλων των εποχών.

"Όταν θα έχουν τελειώσει και οι τρεις τις καριέρες τους, τότε θα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε τώρα, αλλά κατά τη γνώμη μου, ο Novak είναι ο καλύτερος και ο μόνος που μπορεί να κάνει το calendar-Year Grand Slam", είπε ο Ivanisevic, σε συνέντευξή του στο Nova TV.

"Αν είναι υγιής, πιστεύω πως θα σπάσει το ρεκόρ. Επίσης πιστεύω ότι και ο Nadal θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Federer", πρόσθεσε ο 48χρονος Κροάτης προπονητής.

Κλείνοντας, ο πρωταθλητής του Wimbledon του 2001, ο οποίος συνεργάζεται με τον Djokovic από το 2019, είπε πως δε νομίζει ο Federer να καταφέρει να κερδίσει άλλο Slam στην καριέρα του, χωρίς ωστόσο να μην τον υπολογίζει καθόλου, καθώς αναγνωρίζει την τεράστια αξία του.

"Δυστυχώς, δε νομίζω πως ο Federer θα κερδίσει άλλο Grand Slam. Σίγουρα δεν θα επιστρέψει νεότερος. Αλλά είναι ο Federer και δεν μπορούμε να τον ξεγράψουμε. Για μένα ο Novak Djokovic είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και ειλικρινά ελπίζω πως θα το δούμε αυτό και εκ του αποτελέσματος."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots