ATP
Schwartzman: "Αυτός είναι ο καλύτερος από τους Big 3"

 
Schwartzman: "Αυτός είναι ο καλύτερος από τους Big 3"
Schwartzman: "Αυτός είναι ο καλύτερος από τους Big 3"
tennisnews team Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 - 13:57

Σε μια κουβέντα για τους 3 μεγάλους του τένις, ο Diego Schwartzman αποκάλυψε με ποιον έχει τις καλύτερες σχέσεις, πως νιώθει όταν τους αντιμετωπίζει, αλλά και ποιον θεωρεί λίγο καλύτερο από τους άλλους δυο.

Αν γνωρίζει κάποιος πόσο δύσκολο είναι να παίζεις απέναντι στους "Big 3", αυτός είναι ο Diego Schwartzman, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν τους, σε 17 προσπάθειες! Mε τον Rafael Nadal έχει συναντηθεί 9 φορές (0-9) και με τους Roger Federer (0-4) και Novak Djokovic (0-4) από 4.

"Κόντρα στον Nadal, πάντα ελπίζεις πως θα του δώσεις μια μεγάλη μάχη, όποια μέρα και σε όποια επιφάνεια και αν τον αντιμετωπίσεις, γρήγορα όμως συνειδητοποιείς πως είναι σχεδόν αδύνατο να τον κερδίσεις. Ο Djokovic με κάνει να νιώθω από το 2ο κιόλας game ότι δεν έχω πνεύμονες. Είναι απίστευτο. Ο Federer σου δίνει περισσότερο αέρα, αλλά σε κάνει να φαίνεσαι ότι δεν ξέρεις να παίζεις τένις! Είναι φοβερό το πως χτυπάει τη μπάλα. Είναι και οι τρεις τους απίστευτοι, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας", είπε ο 28χρονος Αργεντινός.

"Στα καλύτερά του, ο Djokovic έχει κερδίσει τον Nadal πολλές φορές στο χώμα και τον Federer στο γρασίδι. Οπότε είναι ίσως λίγο καλύτερος από τους τρεις. Θα δούμε αν θα καταφέρει να φτάσει και τα κορυφαία ρεκόρ. Το tour διακόπηκε και χάλασε τον ρυθμό του, αλλά γνωρίζει καλά πως μπορεί να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο."

Τέλος, ο Schwartzman αποκάλυψε και με ποιον από τους τρεις τα πηγαίνει καλύτερα: "Με τον Nadal προφανώς, επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα. Επίσης αγαπάμε και οι δυο το ποδόσφαιρο. Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τους άλλους δυο. Λατρεύω τον Federer και την ομάδα του. Ο Djokovic είναι πολύ ανθρώπινος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots