ATP
"Χωρίς εμένα ο Thiem θα έπαιζε σε Futures"

 
"Χωρίς εμένα ο Thiem θα έπαιζε σε Futures"
"Χωρίς εμένα ο Thiem θα έπαιζε σε Futures"
tennisnews team Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 - 13:20

Σκληρές κουβέντες για το No.3 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Gunter Bresnik, που μετά από 17 χρόνια συνεργασίας νιώθει πολύ αδικημένος από την οικογένεια του Thiem.

Ο Dominic Thiem, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες είναι στην 3η θέση του κόσμου, πίσω από τους Novak Djokovic και Rafael Nadal, δούλευε για 17 χρόνια με τον Bresnik, από το 2002 μέχρι το 2019.

Πέρσι διέκοψε τη συνεργασία τους και ξεκίνησε να δουλεύει με τον Nicolas Massu, ενώ ανέκαθεν είχε στην ομάδα του και τον πατέρα του, Wolfgang Thiem.

Σύμφωνα με τον Bresnik, ο φιναλίστ του φετινού Australian Open και του τελευταίου Roland Garros, του φέρθηκε άδικα και νιώθει πως δεν αναγνωρίστηκε η αξία του και όλα όσα κατάφερε εξαιτίας του.

"Κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο άδικοι υπήρξαν μαζί μου. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί", είπε ο Gunter, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Austria Presse Agentur.

"Ειλικρινά, η αφοσίωση και οι αξίες δεν ήταν κάτι που διέθετε. Αν χρωστούσα τα πάντα σε κάποιον, δεν θα του συμπεριφερόμουν μ' αυτόν τον τρόπο. Ο Wolfgang (Thiem) θα ήταν ένας προπονητής σε club του Seebenstein (πόλη της Αυστρίας) και ο Dominic θα ήταν ένας παίκτης επιπέδου Futures χωρίς εμένα", συμπλήρωσε ο 58χρονος Αυστριακός προπονητής.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots