ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 10:43

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal με στόχο να κάνει το 3 στα 3 και να παραμείνει ο μοναδικός αήττητος παίκτης στο ATP Finals. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Alexander Zverev θα αναμετρηθεί με τον Daniil Medvedev.

Στις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η 3η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP Finals, με αντίπαλο τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης, Rafael Nadal. Θα είναι η 6η αναμέτρηση μεταξύ των δυο, με τον Ισπανό να έχει 4 νίκες και τον Στέφανο μια.

Ο Στέφανος κάνει ένα εξαιρετικό τουρνουά και εξασφάλισε ήδη την πρόκρισή του στα ημιτελικά, χάρη στις νίκες του με τους Medvedev και Zverev. Αν κερδίσει και σήμερα, θα παραμείνει ο μοναδικός αήττητος παίκτης σε ολόκληρο το τουρνουά!

Ο Nadal από την πλευρά του θέλει οπωσδήποτε νίκη, για να μείνει στο τουρνουά. Σε πρώτη φάση o Iσπανός θα διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές με νίκη και έπειτα θα χρειαστεί νίκη του Medvedev επί του Zverev, για να προκριθεί και στα ημιτελικά.

Στις 22:00 το βράδυ θα ξεκινήσει ο αγώνας του Medvedev με τον Zverev, που θα κρίνει την τελική κατάταξη του ομίλου. Ο Zverev βρίσκεται σαφώς σε πολύ καλύτερη θέση, καθώς αν κερδίσει προκρίνεται σίγουρα, ενώ αν ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει τον Nadal στο προηγούμενο ματς, τότε μπορεί να προκριθεί και με ήττα ο Γερμανός, αρκεί να κερδίσει σετ.

Επομένως, το μοναδικό σενάριο που θα στείλει τον Medvedev στην ημιτελική φάση, είναι να κερδίσει ο Τσιτσιπάς τον Nadal και στη συνέχεια εκείνος να κερδίσει τον Zverev με 2-0 σετ.

Διαβάστε αναλυτικά τα σενάρια για το Group Andre Agassi

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Centre Court: 
14:00 Cabal/Farah v. Krawietz/Mies
16:00 Rafael Nadal v. Stefanos Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD
19:45 Rojer/Tecau v. Herbert/Mahut
22:00 Daniil Medvedev v. Alexander Zverev COSMOTE SPORT 6HD

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots