ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι στο 100% μου"

 
Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι στο 100% μου"
Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι στο 100% μου"
tennisnews team Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 21:31

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε έναν καλό αγώνα στην πρεμιέρα του στη Μασσαλία, αλλά δε νιώθει ακόμα πως έχει αναρρώσει πλήρως, από τους πολλούς αγώνες που είχε στο ξεκίνημα του 2019.

Όπως είπε στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε μετά από τον πρώτο του αγώνα στο Open 13, o Στέφανος σκεφτόταν να προσπεράσει το τουρνουά της Μασσαλίας, αλλά το γεγονός πως δεν πέτυχε αρκετές νίκες στην indoor season αλλά και το ότι του αρέσει να αγωνίζεται στη Γαλλία, τον έκαναν να μην αλλάξει την αρχική του επιλογή.

"Δεν είμαι στο 100% μου γιατί είχα πολλούς αγώνες στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά αγαπώ αυτή την πόλη και επέλεξα να έρθω και να παίξω. Έχω μεγάλη στήριξη εδώ. Απ' ότι είδα ήρθαν και πολλοί Έλληνες να με υποστηρίξουν, κάτι το οποίο με εξέπληξε", δήλωσε ο Στέφανος.

"Ένιωσα τη θετική ενέργεια. Ήταν μια πολύ καλή τενιστική ατμόσφαιρα. Το εκτιμώ αυτό, δεν έχουν όλα τα τουρνουά τέτοια επίπεδα ενέργειας. Ένιωσα όμορφα, ελπίζω να έχω καλούς αγώνες εδώ αυτή την εβδομάδα γιατί νιώθω ότι αξίζω μερικές καλές νίκες στα indoor, οπότε ελπίζω να παίξω καλά και να το απολαύσω", πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Στέφανος επιβλήθηκε του Hubert Hurkacz με 6-4, 6-2 μέσα σε μια ώρα και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Sergiy Stakhovsky και Gregoire Barrere, για τα προημιτελικά του Open 13.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots