ATP
Παρέμεινε στο Νο. 12 ο Τσιτσιπάς

 
Παρέμεινε στο Νο. 12 ο Τσιτσιπάς
Παρέμεινε στο Νο. 12 ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 - 13:02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο. 12 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, θέση που ισοδυναμεί και με το career high του.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ήταν ημιφιναλίστ στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς στη Μελβούρνη, παρέμεινε στην καλύτερη θέση που είχε ποτέ, το Νο. 12, και αυτή την εβδομάδα.

Είναι μόλις 75 βαθμούς πίσω από το Νο. 11 και τον Karen Khachanov. Και οι δυο παικτες θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στη Σόφια της Βουλγαρίας, για να αγωνιστούν στο Sofia Open, με τον Ρώσο τενίστα να βρίσκεται στο Νο. 1 του ταμπλό και τον Έλληνα παίκτη στο Νο. 2.

Δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές αυτή την εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Πάντα πρώτος είναι ο Novak Djokovic και στη 2η θέση, σε απόσταση ασφαλείας από τον Σέρβο, είναι ο Rafael Nadal.

Στο Νο. 3 είναι ο Alexander Zverev, στο Νο. 4 ο Juan Martin Del Potro και στο Νο. 5 ο Kevin Anderson. O Roger Federer βρίσκεται στο Νο. 6 και το Top 10 συμπληρώνουν οι Kei Nishikori (No. 7), Dominic Thiem (No. 8), John Isner (No. 9) και Marin Cilic (No. 10).

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots