ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα"

 
Τσιτσιπάς: "Δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα"
Τσιτσιπάς: "Δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα"
tennisnews team Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 - 18:32

Μετά τη νίκη του επί του Taro Daniel στο Τόκιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως αγωνίστηκε με ένα πρόβλημα στο δεξί του αυτί, παρά την πολύ καλή του εμφάνιση.

"Δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα από το δεξί μου αυτί. Είναι λίγο περίεργο γιατί παίζω έτσι τις δυο τελευταίες μέρες, αλλά έπαιξα καλά παρά το πρόβλημα σήμερα. Ένας από τους στόχους μου ήταν να βγω στο court και να κάνω το παιχνίδι μου, δεν έχει σημασία που περνάω αυτό με το αυτί μου", δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Το σχέδιο λειτούργησε άψογα για τον Τσιτσιπά, που σε κάτι περισσότερο από μια ώρα επιβλήθηκε του Taro Daniel με 6-1, 6-3. Κέρδισε τους 25 από τους 29 πόντους στα πρώτα του σερβίς, δεν έχασε κανένα service game του και "έσπασε" δυο φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Ιάπωνα.

"Είχα καλά ποσοστά. Τα έκανα όλα καλά στο γήπεδο. Έπαιζα σωστά, έπαιζα με αυτοπεποίθηση, πίστευα στα χτυπήματά μου τις περισσότερες φορές. Ήξερα ότι είναι καλός παίκτης και έκανα πολύ καλό ξεκίνημα. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στα πρώτα games του αγώνα, προσπάθησα να κάνω break, όσα περισσότερα μπορούσα, επειδή ήξερα πως θα πάλευε και θα προσπαθούσε να με κάνει να περάσω δύσκολα. Έπρεπε να εκτελέσω το σχέδιο μου όσο γρηγορότερα γινόταν."

Στον 2ο γύρο του Japan Open, o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Gilles Simon και Alex De Minaur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots