Έγινε μητέρα η Jankovic

 
Jelena Jankovic
Jelena Jankovic © ALEKSANDAR DIMITRIJEVIC / RAS SERBIA
tn team Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 - 13:07

H Jelena Jankovic μπήκε στο κλάμπ των μαμάδων της WTA, καθώς γέννησε ένα κοριτσάκι, όπως δημοσιεύτηκε στα σερβικά media.

Η 36χρονη Σέρβα πρώην πρωταθλήτρια, η οποία δεν έχει αποχωρήσει επισήμως από την ενεργό δράση αλλά δεν έχει δώσει επίσημο αγώνα τα τελευταία χρόνια, γέννησε το πρωί της Τρίτης, όπως μαθεύτηκε στα ΜΜΕ της πατρίδας της.

Η ίδια δεν είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της όλους αυτούς τους μήνες, ενώ γενικότερα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Το καλοκαίρι, όταν μετά από καιρό συμμετείχε σε ένα τουρνουά τένις, έστω και επίδειξης, παίζοντας μεικτό πλάι στον Novak Djokovic για το Adria Tour στο Βελιγράδι, έγινε γνωστή η σχέση της με τον Branko Barac, που είναι γιατρός.

Το καλοκαίρι του 2020, η Jankovic είχε δώσει επίσης μια συνέντευξη στο tennis.com, όπου έλεγε ότι δεν σταμάτησε ποτέ το τένις και κάποια στιγμή ίσως και να επιστρέψει στο tour.

"Σταμάτησα να παίζω επειδή είχα έναν μεγάλο τραυματισμό στην πλάτη μου. Μου πήρε κάποιο καιρό μόνο για να έχω μια φυσιολογική λειτουργία γενικότερα και να μπορώ να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Τώρα όμως είμαι καλά και είμαι χαρούμενη. Θα δούμε τι θα γίνει, είναι δύσκολο να κάνυομε σχέδια. Μπορώ να πω πως αν είμαι υγιής, με μεγάλη χαρά θα επιστρέψω. Ποτέ δεν αποσύρθηκα επισήμως, οπότε η πόρτα παραμένει ανοιχτή."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots