WTA
Θα παίξουν μαζί στο Βελιγράδι Djokovic-Jankovic!

 
Θα παίξουν μαζί στο Βελιγράδι Djokovic-Jankovic!
Θα παίξουν μαζί στο Βελιγράδι Djokovic-Jankovic!
tennisnews team Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 - 16:02

H Jelena Jankovic επιστρέφει για χάρη του Novak Djokovic, καθώς αναμένεται να αγωνιστούν μαζί στο τουρνουά του κατόχου 17 Grand Slam τίτλων στο Βελιγράδι, σε μερικές ημέρες! 

Η Jankovic, η οποία υπήρξε Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί στο Adria Tour του Novak Djokovic, στο Βελιγράδι.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και γω σ' αυτό το θαυμάσιο τουρνουά τένις στο Βελιγράδι, μετά από πρόσκληση του Novak. Είναι μια σπουδαία ιδέα από τον Novak, την οποία πραγματοποιεί για να χαροποιήσει το κοινό του τένις. Είμαι χαρούμενη που θα παίξω μπροστά από το κοινό της πατρίδας μας, στο Βελιγράδι. Την τελευταία φορά που βγήκα για να αγωνιστώ, ήταν Σεπτέμβριος του 2017. Θα σας δω σύντομα", είπε η 35χρονη Σέρβα.

Όπως είπε και στην ανακοίνωσή της, η Jankovic έχει σχεδόν 3 χρόνια να αγωνιστεί, καθώς δεν κατάφερε να επιστρέψει μετά από την εγχείρηση που έκανε για την πλάτη της τον Οκτώβριο του 2017.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή της Jelena Jankovic, που επιστρέφει στο τένις μετά από πολύ καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για το Adria Tour και να αγωνιστούμε μαζί", είπε με τη σειρά του ο Djokovic, που διοργανώνει το Adria Tour για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσα από το ίδρυμά του, Novak Djokovic Foundation.

Η τελετή έναρξης του Adria Tour θα γίνει στις 12 Ιουνίου στο Βελιγράδι. Μετά απ' αυτό, θα γίνει ένας αγώνας μεικτού διπλού, στον οποίο θα αγωνιστούν μαζί οι Djokovic και Jankovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots