Λένα για Σάκκαρη: "Αμοιβαίος ο σεβασμός, δίπλα της και στις χαρές και στις δυσκολίες"

 
Λένα Δανιηλίδου
Λένα Δανιηλίδου
tn team Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 - 13:23

Η Λένα Δανιηλίδου -σε αποκλειστικές δηλώσεις που εξασφάλισε το tennisnews.gr- απάντησε με αμοιβαίο σεβασμό στη Μαρία Σάκκαρη, ανταποδίδοντας τα όμορφα λόγια που είπε η 25χρονη στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει με φωτεινά γράμματα  το όνομα της στην ιστορία του Ελληνικού τένις, μετά τη σπουδαία πρόκριση που πέτυχε στα ημιτελικά του Miami Open σε βάρος της κατόχου 4 Grand Slam τίτλων Naomi Osaka.

Η Σάκκαρη όμως δεν είναι η 1η Ελληνίδα που πετυχαίνει αυτή την σπουδαία επίδοση στο Αμερικανικό Masters, καθώς το 2005 η Λένα Δανιηλίδου μετά από μια φανταστική πορεία κατάφερε να βρεθεί στην κορυφαία 4άδα της διοργάνωσης.

Φυσικά στην συνέντευξη τύπου που έδωσε η Μαρία στον χθεσινό αγώνα, σχολίασε μεταξύ άλλων και τη πορεία της Λένας το 2005 στο τουρνουά, μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για την παίκτρια που αποτελεί έμπνευση για την ίδια.

Η Δανιήλιδου ανταπέδωσε τα κολακευτικά σχόλια της Μαρίας Σάκκαρη, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της το tennisnews.gr:

"Πέρα από την αυτοπειθαρχία -την αγωνιστικότητα- τη μαχητικότητα που όλοι ξέρουμε ότι έχει και φυσικά το δείχνει, είναι μια πολύ προσγειωμένη προσωπικότητα που και λόγω της ηλικίας της το αποδεικνύει. Το μέλλον της ανήκει, να ειναι ΜΟΝΟ γερή στην υγεία της και πραγματικά της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει όλους τους προσωπικούς της στόχους! Ο σεβασμός της ως προς εμένα είναι αμοιβαίος! Της εύχομαι καλή επιτυχία και θέλω να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα της! Και στις χαρές και στις δυσκολίες!"

Ενώ ανέβασε και post στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας "Ο σεβασμός κερδίζεται δε δίνεται" και "Συνέχισε έτσι Μαρία".

 

"The Respect is earned NOT given". "Keep going Maria". tennisnews.gr Maria Sakkari https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158774905963558&id=40378423557

Δημοσιεύτηκε από Eleni Daniilidou στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots