Λαζαρίδης: "Κάθε αρχή και δύσκολη"

 
Γιώργος Λαζαρίδης
Γιώργος Λαζαρίδης
tn team Κυριακή, 02 Μαϊος 2021 - 10:20

Ο Γιώργος Λαζαρίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τη μεγάλη του απουσία, συμμετέχοντας στα πρώτα του τουρνουά στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο Λαζαρίδης συμμετείχε σε δυο διεθνή τουρνουά του Club MegaSaray της Αττάλειας, από τις 15 έως τις 23 Απριλίου. Στο Mega Saray Open έπαιξε με τον Jose Pablo Gil από την Κόστα Ρίκα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-6, 1-6. Στο consolation ταμπλό ηττήθηκε μετά από έναν πολύ κλειστό αγώνα από τον Γάλλο Nicolas Vanlerberghe με 7-6 (4), 4-6, 6-7 (4).

Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας έπαιξε στο MTA Open, όπου ηττήθηκε από τον άλλον μεγάλο Έλληνα πρωταθλητή, Στέφανο Διαμαντή, με 2-6, 0-6. Στο consolation ταμπλό αυτού του τουρνουά ο Λαζαρίδης είχε μια νίκη και μια ήττα. Κέρδισε τον Τούρκο Yunus Emre Arslan με 6-4, 6-0, αλλά ηττήθηκε ξανά από τον Vanlerberghe στη σνέχεια, με 6-4, 5-7, 2-6.

Στα διπλά και στα δυο τουρνουά ο Λαζαρίδης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, με παρτενέρ τον Τούρκο αθλητή Hakan Gungor.

"Κάθε αρχή και δύσκολη. Απ' τις 15-23 Απριλίου βρέθηκα στην Αττάλεια της Τουρκίας συμμετέχοντας σε δυο τουρουνά το Megasaray Open & τo MTA Open. Η μακρά αποχή από αγώνες σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα  υγείας δε μου επέτρεψαν να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατώ τις καλές αγωνιστικές στιγμές, όπου βγήκε η «σκληρή» δουλειά των προηγούμενων ημερών. Ολιγοήμερη επιστροφή στην Ελλάδα, ανασύνταξη δυνάμεων , και Τρίτη του Πάσχα αναχώρηση για Πορτογαλία και συμμετοχή αρχικά στο Villamoura Open 5-8 Μαϊου και στη συνέχεια 9-13 Μαϊου συμμετοχή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Εθνική Ομάδα", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Έλληνας πρωταθλήτής, ο οποίος είχε αγωνιστεί μόλις σε ένα τουρνουά από το ξέσπασμα της πανδημίας, πριν ταξιδέψει στην Τουρκία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots