Στον τελικό του Ηρακλείου η Ουσταμπασίδου

 
Στον τελικό του Ηρακλείου η Ουσταμπασίδου
tn team Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 15:29

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου έκανε έναν πολύ καλό αγώνα σήμερα στα γήπεδα του "Ηράκλειο" Ο.Α. & Α. και προκρίθηκε στον τελικό της διεθούς διοργάνωσης της Tennis Europe στα 14άρια. Στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Στελίνα Νούτσου, ενώ τη 2η θέση στο διπλό αγοριών πήραν οι Αλέξανδρος Νούλας και Ιάσονας Ροβάς.

Η Ουσταμπασίδου, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.59 στην Ευρώπη στα 14άρια, έχασε μόνο 2 games στον σημερινό ημιτελικό του Iraklio OAA U14, από την Ισραηλινή Aline Amsalem, Νο.3 στο ταμπλό, την οποία κέρδισε με 6-1, 6-1.

H αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, θα διεκδικήσει αύριο τον 3ο τίτλο της σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά από τον τίτλο στα 12άρια στην Κάλυμνο το 2021 και στα 14άρια στις Σέρρες το 2022.

Θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ολλανδέζα Fleur De Bresser, No.4 στο ταμπλό, που απέκλεισε στον άλλον ημιτελικό τη Στελίνα Νούτσου, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.1 στην Ελλάδα στα 14άρια, με 2-6, 6-0, 6-1.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν και τα διπλά, όπου αγωνίστηκαν και οι Έλληνες Αλέξανδρος Νούλας και Ιάσονας Ροβάς. Τα δυο παιδιά ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς Pim De Graaff και Stan Put, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4, καταλαμβάνοντας έτσι τη 2η θέση.

Στο διπλό των κοριτσιών, τον τίτλο κατέκτησαν οι ΟΛλανδέζες De Bresser και Nouk Kleinenberg, που νίκησαν στον τελικό τις Βρετανίδες Matilda Cabrera Burns και Scarlet Kavanagh με 2-6, 7-6, 10-5.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Iraklio OAA U14

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots