Στις "16" του Πανευρωπαϊκού U18 η Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 20:17

Η Δήμητρα Παύλου συνεχίζει την φανταστική της πορεία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που φιλοξενείται στο Klosters της Ελβετίας, κερδίζοντας και την Ολλανδέζα Isis Louise Van Den Broek, για να μπει στην τελική 16άδα.

Την 3η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η  Δήμητρα Παύλου, στο πολύ μεγάλο τουρνουά του Klosters, όπου παίζουν οι καλύτεροι και οι καλύτερες Ευρωπαίες στην κατηγορία των 18 ετών.

Η 18χρονη Δήμητρα επικράτησε της Ολλανδέζας Isis Louise Van Den Broek, Νο.83 στον κόσμο στα juniors, με 6-2, 2-6, 6-4, έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Μέχρι τώρα και στα τρια παιχνίδια που έδωσε στο Klosters, η Παύλου έχει παίξει στα τρια σετ. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Λιθουναή Emilija Tverijonaite με 7-6 (7), 4-6, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της Σλοβάκας Nina Vargova, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.29 στον κόσμο στα juniors, με 4-6, 6-0, 7-6 (3).

Αύριο η Δήμητρα, που είναι η μόνη παίκτρια που συνεχίζει από τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό στα 18άρια, θα αντιμετωπίσει την Βρετανίδα Ella McDonald, Νο.75 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots