Αυγέρης και Παναγιωτίδου οι μεγάλοι νικητές των προκριματικών του IMG Future Stars! (pics)

 
Α. Αυγέρης / Λ.Παναγιωτίδου
Α. Αυγέρης / Λ.Παναγιωτίδου Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 12:57
Ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισαν τις 2 wild cards για το κυρίως ταμπλό του «IMG Future Stars Invitational Tournament» που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του TATOΪ Club από τις 25/4 έως 1/5 2022 με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ταλέντων κάτω των 12 ετών από όλο τον κόσμο.
 
Ο Αλέξανδρος Αυγέρης του ΑΟΑ Αμπελοκήπων Μενεμένης επικράτησε με 6-2, 6-2 του Χρήστου Αφρουδάκη του ΟΑ Βούλας, ενώ η Λυδία Παναγιωτίδου του ΟΑ Θεσσαλονίκης νίκησε την Βασιλική Λιαγκριδώνη από τον ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας με 6-1, 6-0 και κατέκτησαν τις κάρτες ελευθέρας συμμετοχής για το σημαντικό τουρνουά, που διοργανώνουν η IMG Tennis, η κορυφαία εταιρία εκπροσώπησης και προώθησης των διασημότερων αθλητών του τένις παγκοσμίως, και το TATOΪ Club, ένα από τα πιο διακεκριμένα ιδιωτικά Club Μελών στην Ευρώπη. Θυμίζουμε πως ο Γεώργιος - Ραφαήλ Παγώνης του ΟΑ Γλυφάδας θα συμμετέχει στο τουρνουά έχοντας λάβει απευθείας πρόσκληση από τους διοργανωτές.
 
 
Οι αθλητές/τριες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση θα έχουν το προνόμιο να συμμετάσχουν στο IMG Future Stars ως προσκεκλημένοι της διοργάνωσης για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες και να συμμετέχουν στις εξω-αγωνιστικές δραστηριότητες. 
 
Παράλληλα θα είναι οι πρώτοι αναπληρωματικοί, με βάση τη σειρά κατάταξης, σε περίπτωση που κάποιοι από τους συμμετέχοντες του IMG Future Stars δεν παραβρεθούν. Αυτοί οι αθλητές είναι οι εξής:
 
ΑΓΟΡΙΑ
Αλέξανδρος Αυγέρης (Nικητής)
Χρήστος Αφρουδάκης
Ιωάννης Μοτσάκος
Κοσμάς Δράκος
 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Λυδία Παναγιωτίδου (Νικήτρια)
Βασιλική Λιαγκριδώνη
Μαρία Καζολέα
Δάφνη - Σοφία Αρβανιτοπούλου
 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TATOÏ Club (@tatoiclub)

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots