Στην ακαδημία του Φοίβου Μιχαλόπουλου η Πήττα

 
Στην ακαδημία του Φοίβου Μιχαλόπουλου η Πήττα
tn team Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 21:05

Η Αθηνά Πήττα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ακαδημία Tennis Icon του Φοίβου Μιχαλόπουλου στη Λάρισα, όπου θα είναι πλέον η προπονητική της βάση.

"Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι στο εξής θα προπονούμαι στην ακαδημία Tennis Icon - Foivos Michalopoulos Academy, υπό τις οδηγίες του Φοίβου Μιχαλόπουλου! Σε μια σημαντική καμπή στην μέχρι σήμερα τενιστική καριέρα μου είμαι σίγουρη οτι ο Φοίβος Μιχαλόπουλος αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση για να πετύχω το όνειρό μου, να γίνω επαγγελματίας τενίστρια!" ανακοίνωσε μέσα από τα social media η 16χρονη αθλήτρια, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στον Ίφιτο Σταυρούπολης δίπλα στον Μπάμπη Ανεσιάδη και τα τελευταία 2 χρόνια προπονούταν με υποτροφία στη Rafa Nadal Academy.

Διαβάστε ακόμα: Η Αθηνά Πήττα στο tennisnews.gr

"Ευχαριστώ πολύ τον κ. Φοίβο και την ομάδα του για την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τον χορηγό μου, HEAD Tennis International για την υποστήριξη. Φυσικά, last but not least, ευχαριστώ την οικογένειά μου, που με στηρίζει με υπομονή και επιμονή!

Είμαι, επίσης, πολύ χαρούμενη που θα βρω στη Λάρισα, τόσο τον coach Άκη Αμούτζα, όσο και δύο εξαιρετικές τενίστριες, εξαιρετικούς χαρακτήρες και πολύ καλές μου φίλες τη Μιχαέλα Λάκη και την Έλενα Χριστοφή", πρόσθεσε.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Athina Pitta (@pitta_athina)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots