Πρωταθλήτρια η Παύλου στην Κέρκυρα

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 - 15:30

Τον 2ο τίτλο της στη χρονιά και 5ο συνολικά σε πρωτάθλημα της ITF κατέκτησε η Δήμητρα Παύλου, η οποία ήταν η νικήτρια στο Grade 4 τουρνουά της Κέρκυρας.

Η 17χρονη Δήμητρα, κέρδισε στον σημερινό τελικό τη Σλοβένα Masa Viriant με 6-2, 6-3 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Theodoros Kalantzis Cup του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας.

Μόνο ένα σετ έχασε αυτή την εβδομάδα στην Κέρκυρα η Δήμητρα, η οποία βρίσκεται στο Νο.176 της παγκόσμιας κατάταξης U18.

Στον 1ο γύρο κέρδισε την Michelle Yeo από τη Σιγκαπούρη με 6-0, 6-2, ενώ στη συνέχεια επιβλήθηκε της Ιταλίδας Emma Pedretti με 6-1, 6-3. Στα προημιτελικά χρειάστηκε ανατροπή, αλλά έκανε πολύ καλά 2ο και 3ο σετ και κέρδισε την Ισραηλινή Alian Zack με 2-6, 6-2, 6-1, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισε τη Βουλγάρα Jana Stojanova, με 7-5, 6-4.

Αυτός ήταν ο 2ος φετινός τίτλος της στα μονά σε διοργάνωση της ITF, μετά από το Grade 4 τουρνουά στα Σκόπια, ενώ συνολικά ο 5ος της καριέρας της - έχοντας κερδίσει όλους τους τίτλους της στους τελευταίους 12 μήνες.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Dimitra Pavlou? (@dimitra.pavlou)

Τη δεύτερη θέση πήρε στο μονό των αγοριών ο Βαγγέλης Κυπριώτης, ο οποίος προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό σε διοργάνωση της ITF στα μονά, όμως γνώρισε την ήττα σήμερα από τον πολύ δυνατό Βρετανό Matthew Rankin, με 2-6, 2-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots