8th Collective ADULTS TENNIS CAMP στο Βόλο!

 
8th Collective ADULTS TENNIS CAMP στο Βόλο!
tennisnews team Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 17:27

Για 8η χρονιά, το πολυαγαπημένο ετήσιο tennis camp για ενήλικες παίκτες και παίκτριες της Β. Ελλάδος (και όχι μόνο) που διοργανώνει η Collective T.S., σηκώνει πανιά και πηγαίνει στην πόλη του Βόλου! Από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην πανέμορφη πόλη του Βόλου και στο Egalite Tennis Club, η προπονητική ομάδα της Collective T.S. θα προσφέρει μια μοναδική τενιστική εμπειρία στους ενήλικες φίλους του αθλήματος.

Προπονητικά προγράμματα με την υπογραφή της Collective T.S., προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, προπόνηση σε όλες τις παραμέτρους της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Mental, Physical Training – με μια γεύση από το πολυαγαπημένο πρόγραμμα της ακαδημίας Fitness Tennis – αλλά και Singles + Doubles Point Play Teaching and Practice). Ομαδικές προπονήσεις σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αποτελούν τα συστατικά αυτής της αθλητικής -και όχι μόνο- εμπειρίας.

 Το πρόγραμμα των προπονήσεων ανά ημέρα:

  1. Την Παρασκευή 23/06 οι προπονήσεις θα γίνουν μόνο σε απογευματινό κύκλο που θα περιλαμβάνει 2 ώρες γήπεδο.
  2. Το Σάββατο 24/06 οι προπονήσεις θα γίνουν σε 2 κύκλους ημερησίως, πρωινό και απογευματινό (από 1:30 ώρα).
  3. Την Κυριακή 25/06 οι προπονήσεις θα γίνουν μόνο σε πρωινό κύκλο (2 ώρες).

* Το ψυχαγωγικό κομμάτι του camp περιλαμβάνει Padel Sessions (γνωριμία με το άθλημα και παιχνίδι) αλλά και Barbeque στον προαύλιο χώρο του Egalite Club.

Την οργάνωση και λειτουργία  την έχουν οι υπεύθυνοι της Collective T.S. Κωνσταντίνος Βουρούκος και Γιώργος Κάκαλος, ενώ οι Μάριος ΑλεβιζόπουλοςΜπάμπης ΚαρανίκαςΚωνσταντίνος ΚατσαλήςΤάσος ΦούζαςΔημήτρης ΤερτίγκαςΛεωνίδας Ευθυμίου καθώς και οι Fitness Coaches Γιώργος Πετρακόπουλος και Χριστίνα Φαρμάκη απαρτίζουν την ομάδα της Collective Tennis School.

Το κόστος συμμετοχής στο Adults Summer Tennis Camp είναι: 160 € (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Δυνατότητα διαμονής στο Hotel Philippos στο κέντρο της πόλης με κόστος δωματίου ανά ημέρα:

  • Μονόκλινο: 50€
  • Δίκλινο: 75€
  • Τρίκλινο: 85€

*  Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται πρωινό καθώς και ο Φ.Π.Α

Οι ενδιαφερόμενοι αφού επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ή τη γραμματεία της σχολής, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό συμμετοχής για το Tennis Camp (η διαμονή εξοφλείται στο κατάλυμα) μέσω ΙΒΑΝ στο λογαριασμό της Eurobank με αριθμό: GR480 2603 6600 0093 0200 5340 21, μέχρι την Παρασκευή 09/06 και να αποστείλουν αντίγραφο του καταθετηρίου, μαζί με την δήλωση συμμετοχής (κατεβάστε την παρακάτω), καθώς και βεβαίωση καρδιολόγου, στο e – mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

* Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο e-mail που θα στείλουν τη δήλωση συμμετοχής τους.

** Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σε κάθε περίπτωση όμως οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες ενδεχόμενες αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να αναφερθείτε στη γραμματεία της σχολής καθώς και στο τηλέφωνο 6938 040 400.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots