ΕΦΟΑ: Παραμένουν ως έχουν οι περιορισμοί στο τένις

 
ΕΦΟΑ: Παραμένουν ως έχουν οι περιορισμοί στο τένις
tn team Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 - 16:19

Το τένις, που δεν σταμάτησε καθόλου τους τελευταίους μήνες για τους πολίτες, θα παραμείνει ως έχει και μετά τη χαλάρωση των μέτρων, δηλαδή με το όριο των τεσσάρων αθλουμένων ανά γήπεδο (δυο αθλούμενοι αν υπάρχει προπονητής).


Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ ενημερώνει την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις ότι, εκδόθηκε αργά το βράδυ της 08ης.05.2021 η νέα ΚΥΑ . Συνεχίζεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων Τένις σύμφωνα με το υπάρχον εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Αντισφαίριση (έως 4 αθλητές ή αθλούμενοι στο γήπεδο. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους).

Υαλοσφαίριση (padel tennis), σε ανοικτή αθλητική εγκατάσταση (έως 4 αθλητές ή αθλούμενοι στο γήπεδο. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους).

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο Αγωνιστικός Σχεδιασμός και το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του 2021 και θα είναι χρονικά σύμφωνο με την ανωτέρω ΚΥΑ και τις ΚΥΑ που θα προκύψουν την τρέχουσα εβδομάδα.

Οι επικαιροποιημένες διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots