Καλή παρουσία για τον Κουντουράκη στο Sharm El Sheikh

 
Καλή παρουσία για τον Κουντουράκη στο Sharm El Sheikh
tn team Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 13:05

Μια ακόμα καλή εβδομάδα είχε στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου ο Γιάννης Κουντουράκης, ο οποίος πέτυχε 2 νίκες στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων και έφτασε μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό.

Ο Κουντουράκης είχε μια ακόμα εβδομάδα καλά αποτελέσματα στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, όπου κέρδισε τον Yaqoub Mohammed από το Κουβέιτ με 6-1, 6-2 και τον Δανό Yakup Uzunel με 6-2, 6-3.

Προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου αντιμετώπισε σήμερα τον Γερμανό Patrick Zahraj, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.894 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, από τον οποίο ηττήθηκε σε ένα κλειστό ματς με 7-5, 6-2.

Θυμίζουμε πως και πριν 2 εβδομάδες αγωνίστηκε σε ITF διοργάνωση στο Sharm El Sheikh ο Κουντουράκης, πετυχαίνοντας τότε την είσοδο στο κυρίως ταμπλό με 3 νίκες.

O 21χρονος Έλληνας τενίστας θα παραμείνει στην πόλη της Αιγύπτου και θα αγωνιστεί και στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας, που επίσης θα φιλοξενηθεί στα hardcourt γήπεδα του Soho Square και επίσης θα ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots