4η σερί νίκη στο Monastir για τον Δημήτρη Σακελλαρίδη

 
4η σερί νίκη στο Monastir για τον Δημήτρη Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 15:02

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης πέτυχε την 4η κατά σειρά νίκη του στο 15άρι του Monastir στην Τυνησία και προκρίθηκε στους "16" του τουρνουά.

Ο 17χρονος Δημήτρης, ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του στο Futures τουρνουά του Monastir και με την 4η νίκη του σήμερα εξασφάλισε την παρουσία του στη φάση των "16".

Συγκεκριμένα, είχε κερδίσει για τα προκριματικά τον Κινέζο Zhao Zhao με 6-2, 6-1, τον Jean-Christian Morandais από τη Γουαδελούπη με 6-3, 6-2 και τον Σλοβάκο Michal Krajci με 6-2, 6-3, για να μπει στο κυρίως ταμπλό.

Σήμερα, συνέτριψε με 6-0, 6-0 τον Χιλιανό Benjamin Ferreira-Wortsman σε 49 μόλις λεπτά, για να πάρει μια εύκολη πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Federico Iannaccone, Νο.504 στον κόσμο και Νο.5 στο ταμπλό, σε μια σαφώς πολύ πιο δύσκολη αποστολή.

Στα προκριματικά της hardcourt διοργάνωσης του Monastir συμμετείχε και ο αδερφός του, Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Γκανέζο Abraham Asaba με 6-4, 6-0.

Στο διπλό πάντως Δημήτρης και Μιχάλης συνεχίζουν, καθώς κέρδισαν τους Ταϊβανούς Wei-Lin Chen και Chien-Hsun Lo με 6-2, 6-1 και θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Γερμανό Christoph Negritu και τον Ελβετό Jakub Paul.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots