"Άγγιξαν" τον τίτλο Καλοβελώνης και Κυρατζής στο Ηράκλειο

 
"Άγγιξαν" τον τίτλο Καλοβελώνης και Κυρατζής στο Ηράκλειο
tn team Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 19:35

Φιναλίστ ήταν ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Σέργης Κυρατζής στο τουρνουά 25.000 δολαρίων της ITF στο Lyttos Beach στην Κρήτη, κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι και στον σημερινό τελικό, όπου έχασαν "στα σημεία" τον τίτλο.

Ο Καλοβελώνης και ο Κυρατζής ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Σουηδό Simon Freund και τον Ουκρανό Vladyslav Orlov, με 6-7 (4), 6-4, 10-7, στον σημερινό τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Lyttos Beach στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο match tie-break, όπου οι Freund και Orlov κέρδισαν τους 2 τελευταίους πόντους μετά το 8-7 και τελείωσαν το ματς, κατακτώντας τον τίτλο.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα στο 25άρι της ITF για τον Καλοβελώνη και τον Κυρατζή, που είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τους Χρήστο Γκλαβά και Γιώργο Βάλαρη με 6-2, 6-2, στα προημιτελικά τους Arthur Gea και Jakub Nicod με 6-4, 2-6, 10-5 και στα ημιτελικά τους Νο.2 του ταμπλό, Dax Donders και Sidane Pontjodikromo, με 7-6 (3), 7-6 (5).

Σήμεραν έγιναν και οι τελικοί των μονών, που ολοκλήρωσαν την 1η εβδομάδα του 23ου Lyttos Beach ITF World Tour.

Η Brenda Fruhvirtova αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο 40άρι τουρνουά των γυναικών, κερδίζοντας την Ekaterina Makarova με 6-1, 6-3. Η 16χρονη Fruhvirtova, Νο.135 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε μια πολύ εντυπωσιακή εβδομάδα στο Ηράκλειο και δεν έχασε κανένα σετ.

Στον 25άρι τουρνουά των ανδρών, τον τίτλο κέρδισε ο Γάλλος Arthur Gea, που επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Ρουμάνο Cezar Cretu, Νο.4 στο ταμπλό, με 2-6, 6-3, 6-2.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots