Φιναλίστ τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο Gurb

 
Φιναλίστ τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο Gurb
tn team Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 - 11:12

Ο Δημήτρης και ο Στέφανος Σακελλαρίδης κατέλαβαν τη 2η θέση στο διπλό της δυνατής διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Gurb στην Ισπανία.

Τα αδέρφια Σακελλαρίδη αγωνίστηκαν στον σημαντικότερο τελικό που έχουν παίξει, στο 25άρι του Gurb στην Καταλονία, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν και τον τίτλο, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από τον Ισραηλινό Daniel Cukierman και τον Αργεντινό Mariano Kestelboim, με 6-3, 6-3.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τον 17χρονο Δημήτρη και τον 18χρονο Στέφανο Σακελλαρίδη. Ο πρώτος διεκδίκησε τον 1ο τίτλο της καριέρας του, ενώ ο δεύτερος έχει κερδίσει έναν, νωρίτερα αυτή τη χρονιά, στο 15άρι του Monastir με συμπαίκτη τον Νοτιαφρικανό Kris Van Wyk. Σε 25άρι τουρνουά ήταν και για τους δυο ο πρώτος τους τελικός.

Για να προκριθούν σε αυτόν, χρειάστηκε να κερδίσουν τρια ισπανικά ζευγάρια, αφού και οι 6 αντίπαλοι που είχαν ήταν από τη διοργανώτρια χώρα.

Στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Roger Ordeig και Nil Regas Luis με 6-7 (5), 6-3, 10-8, στα προημιτελικά απέκλεισαν τους David Jorda Sanchis και Bruno Pujol Navarro με 7-5, 6-3, ενώ στα ημιτελικά επικράτησαν των Ignacio Benzal Alia και Alvaro Lopez San Martin με 7-6 (3), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots