Πώς θα φτάσετε στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων

 
Πώς θα φτάσετε στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων
tn team Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 - 20:00

Μετά από σχετικά ερωτήματα φιλάθλων, η ΕΦΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες για εύκολη πρόσβαση στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

Στην έξοδο 6 της Αττικής Οδού υπάρχει σταθμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πειραιάς – Σταθμός Λαρίσης – Κιάτο. Τα δρομολόγια του προαστιακού εκκινούν ή διέρχονται ανά μία ώρα. Στη συνέχεια υπάρχει Αστική Συγκοινωνία, αριθμός γραμμής 749, Σταθμός Προαστιακού-Στάση «Οικισμού Γεννηματά», ανά σαράντα λεπτά δίπλα στο Στάδιο.

Για το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο Αττικής, η εξυπηρέτηση είναι δυνατή με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αεροδρόμιο – Σταθμός Λαρίσης.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν αστική μεταφορά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αφετηρία λεωφορείων του σταθμού Μετρό της ( Αττικής ), αριθμός γραμμής Λεωφορείων Β12 και να κατέλθουν στην στάση (23 η ΦΥΛΗΣ) , η οποία είναι κοντά στο Στάδιο.

‘Όσοι φίλαθλοι εντός και εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό όχημα θα πρέπει να εξέλθουν στην Αττική Οδό στην έξοδο 5, με άμεση στροφή δεξιά και δεξιά για να εισέρθουν στο Στάδιο, είτε από την πύλη Π3 με άνετο χώρο στάθμευσης ή από την πύλη Π1.

Στις Πύλες Π1 και Π3 θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots