Τσιτσιπάς: "Είμαστε εδώ για το καλύτερο" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Είμαστε εδώ για το καλύτερο" (vid)
© USTA
tn team Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:11

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως η Εθνική μας ομάδα στο Davis Cup βρίσκεται στην Τυνησία για να κάνει το καλύτερο που μπορεί και δεν σκοπεύει να υποτιμήσει τους αντιπάλους του, που άλλωστε θα αγωνίζονται στην έδρα τους.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ελλάδας για το Davis Cup βρισκόταν και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Στέφανος Τσιτσιπάς, που διαβεβαίωσε πως η ελληνική ομάδα θα παίξει στην Τύνιδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς να θελήσει να μιλήσει για φαβορί.

"Πιθανότατα είναι ένα πλεονέκτημα για μένα, αλλά δεν έχει τόση σημασία στην πραγματικότητα, γιατί παίζουν στην έδρα τους, αυτό θα έλεγα ότι τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να αντιμετωπίσουμε τα πιο δύσκολα σενάρια, τις πιο δύσκολες καταστάσεις", είπε ο Στέφανος.

Ο Στεφ, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο μοναδικός παίκτης από το Top 200 που θα συμμετέχει στους αγώνες, κάτι που από μόνο του καθιστά την Ελλάδα φαβορί. Όπως άφησε όμως και ο ίδιος να εννοηθεί, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, που θα αγωνίζονται μπροστά στον κόσμο τους.

Οι αγώνες της Τυνησίας με την Ελλάδα για το World Group II του Davis Cup θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Θα γίνουν σε σκληρή επιφάνεια, στο Courts de Tennis της Τύνιδας, με την ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες (4 μονά και 1 διπλό) να παίρνει την πρόκριση για τα πλέι οφ του World Group I το 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots