Ακαδημαϊκή διάκριση για τη Χριστοφή!

 
Ακαδημαϊκή διάκριση για τη Χριστοφή!
Ακαδημαϊκή διάκριση για τη Χριστοφή!
tennisnews team Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 - 11:26

Η Ελένη Χριστοφή συμπεριλήφθηκε στην ομάδα Google Cloud Academic All-District Women's At-Large First Team, μια διάκριση που συνδυάζει τις αθλητικές της εμφανίσεις με τις επιδόσεις της στα μαθήματα του πανεπιστημίου.

Η Χριστοφή, η οποία διανύει την 3η της σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών εκπροσωπώντας την ομάδα Georgia Bulldogs του πανεπιστημίου της Georgia, πήρε αυτή τη διάκριση, αποτελώντας μια από τις επιλογές της επιτροπής της CoSIDA (College Sports Information Directors of America), που αποφασίζει τη συγκεκριμένη ομάδα.

Πηγαίνοντας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού από την Αθήνα, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει μέσο όρο βαθμό 3.97, στις σπουδές της στα οικονομικά. Οι αθλητικές επιδόσεις της είναι εξίσου εντυπωσιακές, έχοντας 19 νίκες σε 24 αναμετρήσεις αυτή τη σεζόν στα μονά (19-5) και 21 κερδισμένα σετ στα 30 που έπαιξε στα διπλά (21-9), στο NCAA Tournament. Μπαίνοντας στα προημιτελικά του NCAA, έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες στα μονά και 16 στα διπλά, ενώ στα dual έχει ρεκόρ 15-2 στα μονά και 16-0 στα διπλά, με συμπαίκτρια τη Vivian Wolff. 

Ως μέλος της First-Team Academic All-District, η Χριστοφή θα είναι μέρος της ψηφοφορίας CoSIDA Academic All-America Team, όπου θα επιλεχθεί η 1η, η 2η και η 3η καλύτερη ομάδα όλου του πανεπιστημιακού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 8 γεωγραφικές περιφέρειες, με τη Χριστοφή να εκπροσωπεί την 4η περιφέρεια, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φοιτητές από τις πολιτείες Αλαμπάμα, Φλόριντα, Τζόρτζια και Νότια Καρολίνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots