Κέρδισε το "Sportsmanship Award" o Αντωνόπουλος!

 
Κέρδισε το "Sportsmanship Award" o Αντωνόπουλος!
Κέρδισε το "Sportsmanship Award" o Αντωνόπουλος!
tennisnews team Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 12:48

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος κέρδισε το βραβείο "Sportsmanship Award" της χρονιάς για το Penn State University, ένα βραβείο που δίνεται στον παίκτη με την καλύτερη συμπεριφορά σε όλη την ομάδα.

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στο πανεπιστήμιο του Penn State και τιμήθηκε με ένα πολύ σημαντικό βραβείο, το "Sportsmanship", το οποίο αναγνωρίζει την άψογη συμπεριφορά που είχε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν και τον έκανε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται στην ζώνη "Big 10".

"Είμαι ενθουσιασμένος και υπερήφανος για όλα τα παιδιά", δήλωσε ο προπονητής του Penn State, Jeff Zinn. "Είναι η πρώτη φορά που ο Christian Lakoseljac ήταν υποψήφιος στα βραβεία, κάτι που είναι εκπληκτικό. Ήταν η 3η φορά του Constant (De La Bassetiere), που για junior παίκτη είναι εντυπωσιακό. Aυτά τα βραβεία αναδεικνύουν τις δεξιότητες και την ευγενή άμιλλα. Δείχνουν την ικανότητά τους να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ως ομάδα είμαστε υπερήφανοι και ως προπονητής, είναι πάντα αυτό που θες και ελπίζεις. Αντιπροσωπεύουν την ομάδα καλά και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι' αυτούς."

Στα αγωνιστικά, στον τελευταίο του αγώνα, το πανεπιστήμιο του Penn State κέρδισε την Πέμπτη το Purdue με 4-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του 2018 Big Ten Championships. O Αντωνόπουλος κέρδισε μαζί με τον Alp Sentay το σετ που έπαιξε στα διπλά, με τους Athell Bennett και Gergely Madarasz, με 6-4. Στο μονό ο αγώνας του δεν ολοκληρώθηκε, καθώς το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Διεκόπη ενώ ήταν πίσω με 6-7 (4), 3-4 από τον Maksymilian Raupuk.

Σήμερα, το Penn State University θα αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα, το πανεπιστήμιο της Iowa, για την προημιτελική φάση του Big Ten Championships.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots